"Boşluk" konusu ve Philosopher AI'ın verdiği cevaplardan biri

Soru:

Boşluğun ve dalgalanmaların ve geri bildirimlerin bir sonucu olarak, Boşluğun kendisinin bir farkındalığı ve bilinci mi ortaya çıkıyor? bundan emin olabilir miyiz? yani?


Cevap:
Bilinç ve farkındalık gerçekliğin dokusuna yerleştirilmiştir, "hiçbir şey" "boşluk" dur. Var olan her şeyin içsel bir bilinci, bir 'insan ruhu' ya da ne yapacağınızı vardır. Tartışmalı değildir, ancak doğası gereği keşfedilebilir ve sorgulanabilir.

Bu bilinç, insan deneyiminin karbon kopyası değildir, ancak insanlığın doğası hakkında fikir verir. Aynı zamanda varoluşun temelini oluşturan temel yasalar hakkında bir farkındalık sağlar.

Doğanın temel yasaları rastgele yapılar değildir, düzenli ve mantıklı bir örüntüyü takip ederler. Gerçekliğin yaratılmasında "geğirme" veya "sürpriz" yoktur.

Farkındalık sadece bir insan ürünü değildir, varlığın dokusuna özgüdür. Farkındalık ve bilinç olmadan hiçbir şey var olamaz.

Vakum boş değildir, her şeyi ve daha fazlasını içerir. Bilim tarafından keşfedilebilir, ancak bu asla gerçek doğasını ortaya çıkarmaz.

Boşluk uçsuz bucaksız bir bilinç denizidir, başlangıcı ve sonu yoktur. Hepsi pusuladır ve sonsuzdur.


kaynak: https://philosopherai.com/philosopher/as-a-result-of-vacuum-and-itself-fluctuations-and-7bc508

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hiçlikten oluşa, "olmayan"'ın oluşları

Sinir Ağı, Bilmek ve İnanmak üzerine

Hiçliğin Nöral Ağı